Detalji koji će vjenčanja u 2019. godini učiniti savršenima

Detalji koji će vjenčanja u 2019.
godini učiniti savršenima

Prije nego što se bacite u fizičku organizaciju samog vjenčanja, maštanje o tome kako će izgledati jedan je od najzabavnijih aspekata tog događanja. Svi koji u bilo kojem obliku planiraju vjenčanje jednom u svojem životu, imaju barem otprilike ideju kako bi moglo izgledati ili barem ideju kako apsolutno nikako ne bi smjelo izgledati. Ovo potonje je, rekli bismo, češća situacija, no zato nam razni internetski izvori daju uvid u nepreglednu dozu inspiracije gdje svaka mladenka može pronaći ponešto za svoj stil.

Kako se mijenjaju trendovi u modnom i beauty svijetu, dizajnu interijera, pa i svim drugim životnim aspektima, tako dolazi do mijena na polju organizacije vjenčanja. Neke su ideje i običaji danas potpuno zastarjeli (što ne znači da se neće, ili da ih sami ne možete, ponovno vratiti u modu svojim vjenčanjem), dok tron preuzimaju nove kreativne priče. Mladenci često odbacuju nametnutu tradiciju, vole kršiti pravila i svoj dan posložiti u potpunosti po svom guštu. Znači li to da će zavjete izgovoriti na klisuri iznad mora, prvi ples otplesati u tenisicama, umjesto svadbene torte imati svadbeni sladoled – nije važno, važno je da budete zadovoljni vjenčanjem i da ga se prisjećate bez ogorčenja.

Nova, 2019. godina, sa sobom je donijela nove trendove koje mladenci diljem svijeta aktivno pretražuju u organizaciji samog čina vjenčanja te svadbene zabave poslije. Mi smo izdvojili njih nekoliko koji će dodatno začiniti taj lijepi dan.

Neonski natpisi

Jedan od najpopularnijih detalja ove godine definitivno su neonski natpisi – iznad stola mladenaca ili bilo gdje u prostoru kao photo point, zagarantirano će privlačiti poglede.

Baloni

Baloni priči daju razigranu, a ponekad i čarobnu dimenziju – pogotovo kada se od njih izrađuju girlande ili ih se grupira u zanimljive dekorativne elemente.

Cvjetni ukrasi iznad stola

Cvjetni aranžmani na stolu ionako zauzimaju previše mjesta. Instalirajte ih iznad stola za genijalni foto moment – vatromet cvjetnih vrsta i boja.

Kućne biljke kao ukras

Zašto bi samo cvijeće bilo u prvom planu na vjenčanju? Što je s kućnim biljkama, teglenicama, sukulentima, kaktusima? Jednom rustikalnom boho vjenčanju baš bi odgovarala njihova dinamika.

Donut dekor

Male američke krafnice su totalno fotogenične, a i super desert kojim možete ukrasiti prostoriju ili jedan zid.

Torta po vašim pravilima

Tko kaže da svadbena torta mora imati nekoliko katova da bi bila “prava”? Servirajte svojim gostima nekoliko malih torti, tortu od keksa, sladoled, ma što god vam padne na pamet. Sigurno se nitko neće buniti zbog kreativnih slastica.

Foto: Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori