Boho vjenčanje jednog otkačenog para pored starog dvorca uz rijeku Kupu

Boho vjenčanje jednog otkačenog para pored
starog dvorca uz rijeku Kupu

Volimo pratiti zanimljive i originalne priče o vjenčanjima. Kreativni mladenci često sjete najneobičnijih, njima osobnih ideja, koje zaista mogu poslužiti kao odlična inspiracija svima onima koji planiraju svoj veliki dan. Ako ste ikad sudjelovali u planiranju jedne svadbe onda znate koliko je tu posla i truda uloženo od strane organizatora (najčešće samih mladenaca) sa željom da svaki detalj bude na svojem mjestu, a baš zato je lijepo uživati u konačnom rezultatu ulovljenom objektivom profesionalnog fotografa.

U ovom slučaju to je bio Matija Vuri, a super kreativni mladenci u pitanju bili su Ivana i Zvonimir. Oni su u neposrednoj blizini Dvorca Türk-Mažuranić u Gornjem Pokupju organizirali svoju neponovljivu priču.

Boho vjenčanje kraj Kupe

“Davno je počela naša priča, poznajemo se toliko da nekada ne trebamo ni izgovarati što mislimo. Tako je bilo i oko dogovora lokacije i tipa svadbe. Od prve smo znali da želimo biti u prirodi na nekom posebnom mjestu. To mjesto je pokraj staroga dvorca uz rijeku Kupu, u prekrasnom starom parku natkrivenom krošnjama koje su dom malenim vjevericama. Nije bajka perfektno novo i ulickano! Nama je bajka staro i puno drevnih priča. I nije intimno naručiti dekoratera, intimne su osobne stvari iz doma, ljudi koji ti pomažu…” otkrila je Ivana.

Otkačeni par svaku je sitnicu pomno sakupljao i stavio na svoje mjesto. Srebrna šljokičasta haljina i sivo odijelo za njega, a na nogama – tenisice, dovoljan su dokaz da se ovdje radilo o posebnoj priči. Session s fotografom odradili su unutar dvorca, dok se zabava odvijala nekoliko metara dalje, u prozirnom šatoru pored rijeke Kupe.

Lampice i detalji zaista čine razliku te su stari dvorac svojom zabavom i ljubavlju zaista oživjeli. Još fotografija ove super priče pronađite na stranici: https://www.ladiesandgentlemen.hr/personalizirano-boho-vjencanje-uz-rijeku-i-dvorac/.

Foto: Matija Vuri

Učitati još
Zatvori