Definitivno najbolja kolekcija za vjenčanja ove sezone

Sezona vjenčanja uskoro u punom jeku

Sezona vjenčanja uskoro kreće u punom jeku i čini se da su svi svoje snage usmjerili na pregledavanje online shopova u potrazi za najljepšim outfitom za svoje ili tuđe vjenčanje. I ne samo vjenčanje, jer slijede nam brojne svečane prilike koje se tradicionalno održavaju u narednih nekoliko mjeseci i koje će zahtijevati da iz garderobe izvučemo najbolje moguće kombinacije.

Zato su brendovi sezonu dočekali spremni i u ponudu stavili haljine, kombinezone, suknje, odijela, koji će najbolje odgovarati ovim prilikama. Proljeće 2019. nije donijelo puno iznenađenja po pitanju krojeva, još uvijek su u prvom planu midi modeli, oni koji naglašavaju struk gumicom ili vezanjem, no vidimo porast u ljubavi prema odijelima – biraju ih čak i mladenke. Suknje volimo u svim mogućim izdanjima, kao i kombinezone koji su često omiljeni odabir.

& Other Stories kolekcija za vjenčanja

High street izbor ove godine izgleda posebno dobro, pogotovo ako pogledate najnoviju svečanu kolekciju koju je lansirao H&M-ov sestrinski brend & Other Stories. Pod nazivom “What’s Your Occasion?” lansirali su kolekciju od 30-tak komada u kojima su prezentirali sve što vam treba za savršen outfit, uključujući i cipele te nakit. I mladenke će ovdje pronaći high street vjenčanice po svojem ukusu – sveukupno tri bijele haljine zaista mogu postati najopušteniji izbor. Boje su pastelne, prave proljetne, s iznimkom genijalnog satenskog smaragdno zelenog kombinezona i ponoćno plave lepršave haljine na bretelice.

Što se tiče krojeva, dopušteno je sve, od haljina na tanke bretelice koje se lako nadograđuju blejzerima, do haljina dugih rukava koje će poslužiti u još malo hladnijim proljetnim danima. Mnogi modeli imaju senzualno otvorena leđa, ženstvenu karakteristiku uz koju ćete se osjećati odlično.

Sve što krije odlična capsule kolekcija pogledajte na linku. Nažalost, brend & Other Stories ne dostavlja u Hrvatsku, no najbliže fizičke trgovine mogu se pronaći u Beču, Bologni i Milanu.

Foto: & Other Stories

0