Opsesija s tenniscore estetikom se nastavlja: Plisirane suknje preplavile su trgovine
Opsesija s tenniscore estetikom se nastavlja: Plisirane suknje preplavile su trgovine

Opsesija s tenniscore estetikom se nastavlja: Plisirane suknje preplavile su trgovine

U nizu trendova, pronašli smo jedan modni klasik koji se vraća gotovo svakog ljeta. Plisirane suknje. Direktno s modne piste stigle su u high street trgovine. Balmain, Burberry i Dior samo su neki od brendova koji su usvojili ovaj trend i izbacili vlastitu verziju plisiranih suknji.

No, dodatan rast popularnosti ovih teniskih suknji tek je došao nakon lansiranja filma The Challengers gdje Zendaya glumi tenisačicu te nam nudi niz atraktivnih tenniscore lookova. Brzo su se svi zaljubili i krenuli stilizirati mini teniske suknje u raznim kombinacijama.

Mi smo pretražili high street trgovine i izdvojili favorite za ovo proljeće i ljeto. Svestrani su i bezvremenski – idealni izbor za brzi i stylish izlazak iz kuće.

Tenniscore – popularna estetika za ljeto

Pregršt plisiranih suknji krasi high street trgovine. Od profinjenih i elegantnih do modernih i upečatljivih modela. Birajte mini plisirane suknje kako biste rekreirali ovogodišnju ljetnu opsesiju – tenniscore stil. Po uzoru na Zendayu i njen uspješan film The Challengers, ovo ljeto birajte šarmantne polo majice, kratke suknje, trendi tenisice i trake za kosu.

Dok su kratki modeli super za dnevne i opuštene “sportske” kombinacije, midi i maxi plisirane suknje su idealan izbor za svečane i formalne prigode poput svadbe, poslovne večere ili romantičnog dejta.

Plisirani dizajn daje suknji inovativan i elegantan đir, a ostatak kombinacije kontrolirajte i usmjerite uz pomoć statement modnih dodataka, atraktivnih torbica i trendi obuće.

Birajte suknje u neutralnim bojama kako bi ih svestrano kombinirali te sebi olakšali planiranje budućih outfita. Naš favorit za proljeće su bijele i krem kombinacije s crvenim ili narančastim detaljima kao pop of color.

Za ljubitelje trendova smo pronašli traper i baby blue verzije koje se super kombiniraju s basic bijelim majicama i predivnim satenskim balerinkama te tako kreiraju effortless eleganciju. U drugu ruku, raskošne, šarene i atraktivne kombinacije možete postići sa žarkim modelima ili onima s printom.

Plisirana suknja za svaki stil i prigodu

Plisirana suknja je idealan komad za izgradnju capsule garderobe. Možete ju nositi u svakoj sezoni – kraće modele za toplije dane dok asimetrične, midi i maxi verzije nosite sa štramplama u hladnim danima.

Osim toga, plisirane suknje su poput klasičnih traperica. Pristaju na gotovo svaki odjevni komad i obuću te se mogu stilizirati za niz prigoda u pregršt stilova.

Nosite mini tenisku suknju s basic majicom s tekstom, predivnim sambicama i lepršavom muškom košuljom te postignite moderan i urban dnevni look. Dodajte svilenu maramu i omiljene sunčane naočale te go-to dnevnu torbicu. Prava proljetna kombinacija koja će privući poglede na špici.

Birajte pastelnu midi suknju u kombinaciji s pletenim topićem s kragnom te satenskim kitten heels cipelama i upečatljivom clutch torbicom za atraktivan i moćan izgled. Super odabir za svadbu, event ili poslovni sastanak.

Učitati još
Zatvori