Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane
Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane

Ovog proljeća vlada traper manija: Zanimljivi komadi preplavili su high street dućane

Nema sumnje, traper je glavna zvijezda ovog proljeća. Od širokog trapera, uspona i pada uskih modela traperica do ponovnog oživljavanja hipsterskih stilova niskog struka, prethodni traper trendovi bili su žestoka tema rasprava.

Brojni modni znalci smatraju da je traper dobitna kombinacija u svakoj prilici. Svestrana osnova za bilo koji outfit, savršeni prijelazni komadi, a mogu se nositi i u dnevnoj i večernoj varijanti uz razne modne dodatke. Traperice su zasigurno nezaobilazni komad u vašem ormaru, složit ćete se. Naravno, kao i za većinu stvari, uvijek postoje razne moderne varijante modnih klasika. Predimenzionirani stilovi preplavili su modne piste, a duge traper suknje ovog su proljeća doživjele veliki povratak iz 2000-ih.

Osim odjeće i modni dodaci “odjeveni” su u traper. Luksuzni brendovi poput Chanela i Balenciage lansirali su svoje najtraženije modele torbi u trendi traper izdanjima, a za njima ne zaostaju ni Zara i Mango. Također, mišljenja su podijeljena i oko čizmama, tenisica i salonki od traper materijala, ali očito ima nešto neodoljivo u traperu…

Osim odjeće i modni dodaci “odjeveni” su u traper. Luksuzni brendovi poput Chanela i Balenciage lansirali su svoje najtraženije modele torbi u trendi traper izdanjima. Ali, ni Zara i Mango ne zaostaju za luksuznim brendovima, otkrivamo u nastavku. Traper manija zahvatila je i obuću. Mišljenja su podijeljena oko čizama, tenisica i salonki od traper materijala koji se, vjerovali ili ne, rasprodaju u trenu.

Kako nositi traper?

Vaše omiljene traperice sigurno ste već kombinirali s običnom bijelom majicom, košuljom, a ako ste među hrabrijima i pratite trendove željet ćete isprobati i nekada omraženu kombinaciju – traper na traper.

Nedavno su Instagram preplavile fotografije influencerica koje su se pohvalile svojim trendi street style izgledom. Pogađate, riječ je o traper na traper trendu.
Kombiniranje traperica s traper košuljom ili traper suknje s traper korzetom postali su “it” outfiti koje se mnogi ne usude nositi.

S obzirom da je sve u znaku istaknutih printova, možete se odlučiti za nešto suptilno, poput ženstvenog cvjetnog motiva koji se kombinira s prozračnim bijelim bluzama za ljeto, ili se odvažiti i odabrati traper s naglašenim šavovima, poput Muglerovih komada, ili šarenim motivom.

Naši favoriti iz Zare i Manga

S obzirom na to da je traper glavna zvijezda ovog proljeća, modne kuće poput Chloe i Khaite bazirale su svoje kolekcije upravo oko trapera. U omiljenim high street brendovima bestselleri su upravo trendi traper komadi – haljine, jakne, korzeti,…

U nastavku vam donosimo neke od naših favorita iz Zare i Manga.

Traper jakna
Zara
Traper haljina
Zara
Traperice
Zara
Traper suknja
Zara
Zara
Traper sako
Zara
Kratka traper suknja
Zara
Traper kombinezon
Zara
Traper torba
Zara
Slingback traper cipele
Zara
Traper kombinezon
Mango
Traper košulja
Mango
Traper kratke hlače
Mango
Duge tregerice od trapera
Mango
Mango
Traper prsluk
Mango
Traper sandale
Mango
Šešir od trapera
Mango
Učitati još
Zatvori