Nova destinacija na jugu Hrvatske za obiteljski odmor ovog ljeta
Nova destinacija na jugu Hrvatske za obiteljski odmor ovog ljeta

Nova destinacija na jugu Hrvatske za
obiteljski odmor ovog ljeta

Dubrovnik je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, a mi ćemo vam prvi otkriti zašto ovog lipnja produžene vikende s klincima morate provesti na jugu.

Ukoliko ste mišljenja kako Dubrovnik nije grad u koji biste otišli na obiteljski odmor, spremni smo vas razuvjeriti. Svima već dobro poznati lanac hotela Valamar ponovo ruši predrasude i otvara Maro World – najveći obiteljski centar na Jadranu.

Trampolini na otvorenom, posebne igraonice koje razvijaju dječju maštu, kazalište i prostorije za obitelji na 2 minute od plaže i 10 minuta do zidina… Ako smo vas zainteresirali, nastavite čitati da vas uvjerimo.

Dubrovnik kao obiteljska destinacija

Dubrovnik je jedan od onih gradova u koje se uvijek rado vraćamo ili nam je popisu za posjet. Iako su neki od vas možda ovaj biser Mediterana smatrali romantičnom destinacijom, on može ponuditi puno i obiteljima s mališanima raznih uzrasta. Vožnja na Srđ u žičari, šetnja i skrivanje po zidinama i Stradun bez prometa atrakcije su koje će zabaviti svako dijete. A za dodatnu zabavu mališana (i roditelja), ovog se lipnja na poluotoku Babin kuk otvara zabavni svijet za igru. Prostirat će se na 1800 m2, a za sve goste Valamara, ulaz u njega biti će uključen u cijenu boravka u njihovim hotelima na poluotoku.

MARO WORLD: zabavni svijet za djecu

Maro world smješten je na poluotoku Babin Kuk, između Valamarovih hotela, na malom Stradunu. Od centra grada je udaljen 10-ak minuta autom, a od bilo kojeg Valamarovog hotela koju minutu pješice. U njemu ćete pronaći najnovije igre i tehnološka rješenja na tržištu za svoju djecu. Jedno od takvih je Maro Smart Play – inovativni prostor koje potiče kreativnost. Djeca će moći izražavati svoju maštu i stvarati svoje priče kroz različite aktivnosti. Za one najmlađe tu je Maro Softplay zona puna spužvastih elemenata i poligona, klasični Maro Clubovi za djecu od 3 do 12, Maro Theatre u kojem će se održavati razni programi, od lutkarskih predstava do kazališnih izvedbi. Vaši će mališani zaista imati priliku upoznati nove prijatelje i provesti vrijeme u zabavi. Ali to nije sve!

Maro World ima još nekoliko atrakcija koje će vas oduševiti. Ako tražite nešto tradicionalnije, tada Old Skool Game Lounge nudi stolni tenis, stolni nogomet, biljar i društvene igre, a tu je i veliki Game Lounge – posebno dizajnirana igraonica s igraćim konzolama i širokim izborom videoigara za djecu i odrasle.

Za sve one koji traže avanturu i uzbuđenje Maro World je pravo mjesto, na svojih 720 kvadratnih metara raspolaže među ostalim i s vanjskom trampolin i adrenalin zonom te mnoštvom atrakcija za djecu svih dobi.

Gdje spavati i zašto?

Znamo da svi kad kažu Dubrovnik pomisle na zidine… ali gradski promet i sadržaji za djecu nemaju isti nazivnik. Zato predlažemo da svoj smještaj potražite na desetak minuta vožnje autom od zidina gdje se smjestio poluotok Babin kuk. Okružen čistim morem, šumom, šetnicama i hotelima za svačiji ukus. Ovdje ne morate brinuti o parkingu, od hotela do hotela vodi vas šetnica, tišina je opojna, kao i mirisi mora i mediteranskog bilja.

Naša preporuka za obiteljski hotel zasigurno je novi Valamar Tirena Hotel 4*. Spojen je s Maro Worldom i u potpunosti uređen i prilagođen obiteljima. Nalazi se na nekoliko minuta od plaža, ima svoje bazene za bebe, s toboganima za djecu i odrasle sa vodenim atrakcijama. Trenutno je aktualna akcija s kojom je polupansion uključen u cijenu –  što znači da ne brinete oko ničega. Nakon doručka možete se zaputiti u grad, istraživati ga i šetati, a za ručak pojesti neku od lokalnih delicija poput hobotnice i pašticade ili na bazenu hotela u Oliva grillu pronaći nešto za svakog člana obitelji. Navečer vas očekuje bogata buffet večera i bar u kojem se možete opustiti dok su djeca u sigurnim rukama animatora.

Ukratko, Maro World savršeno je mjesto za djecu i obitelji koje traže zabavu i učenje u isto vrijeme. Atrakcije će vašoj djeci pružiti nezaboravno iskustvo, a vi ne propustite priliku posjetiti Maro World kad se otvori u lipnju 2023. i rezervirati po posebnim ponudama za ovo ljeto!

Ljetne temperature i toplo more samo su dio ponude ovog bisera, a za savršeni obiteljski odmor pobrinuo se Valamar. Djeca će uživati u pričama i učiti, a vi ćete dobiti priliku za stvaranje prekrasnih obiteljskih uspomena.

Foto: Valamar

Učitati još
Zatvori