Jedinstvena lokacija za urbana vjenčanja i evente u Zagrebu
Jedinstvena lokacija za urbana vjenčanja i evente u Zagrebu

Jedinstvena lokacija za urbana
vjenčanja i evente u Zagrebu

Svaki grad ima nešto po čemu je poseban, a otkad se PERON 16 pojavio na zagrebačkoj sceni, privukao je mnogo pozornosti. Nalazi se na samom Zapadnom kolodvoru na adresi Magazinska 16, te je od nekadašnjeg zapuštenog prostora u kratko vrijeme postao jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu za #provjereno odlične partije, evente, urbana vjenčanja, predstave, festivale… što god zamislite! Na raspolaganju vam stoji iskusni tim stručnjaka može vaše želje pretvoriti u stvarnost.

Što je Peron 16?

Peron 16 nastao je kako bi pružio jedan novi urbani doživljaj za sve svoje posjetitelje, te ga čine različiti segmenti koji će vas oduševiti svojom posebnom pričom. Bitno je napomenuti da posjeduje 160 parking mjesta za svoje posjetitelje, što je odlična vijest kada je riječ o lokaciji koja se nalazi u centru grada.

AVANT GARDEN unutarnji je prostor u industrijskom stilu ukupne površine od 570m2. Zamišljen je kao urbani event square koji se može modulirati i prilagoditi svim vrstama evenata: banketni (do 200 osoba), pop-up lounge te causal varijante (do 600 osoba). Bilo da je riječ o privatnom, poslovnom eventu ili vjenčanju, za vas mogu osigurati sve na jednom mjestu – od rasvjete, dekoracije, kao i ukusne hrane koja će oduševiti vaše goste.

GARDEN SQUARE je vanjska natkrivena terasa od 400 m2 s dodatnim sadržajima kao što su Food truck i Spirits bar. Pogodni su za sve vrste evenata: organizacija korporativnih i privatnih evenata, organizacija vjenčanja, live događanja, press konferencije, krstitke, pričesti… Može ugostiti do 300 osoba.

SECRET GALLERY, kako joj ime i kaže, je skrivena galerija idealna za organiziranje manjih događanja, kako privatnih, tako i korporativnih. S površinom od 70m2 može ugostiti do 50 osoba.

U ovim prostorima za evente postoji i dodatna mogućnost postavljanja i osmišljavanja dodatnog sadržaja za vaš event – bilo da je riječ o kutku za fotkanje (koji možete sponzorirati i predstaviti svoj brend na jedinstveni način), postavljanje vaših vizuala na vanjskim billboardima ili na monitore/TV u samom prostoru, na degustacije i testiranje proizvoda u jedinstvenom prostoru, dizajniranje digitalnih pozivnica za event koje možete slati gostima i klijentima te ostalo po željama i potrebama.

The place where urban story begins!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori