Novi trend? Selena Gomez ima nokte koji sliče cvjetnim tapetama
Novi trend? Selena Gomez ima nokte koji sliče cvjetnim tapetama

Novi trend? Selena Gomez ima nokte koji
sliče cvjetnim tapetama

Trendi manikure dolaze i odlaze. One se mijenjaju svakodnevno, a rijetke postaju klasici. Vječne su samo crvena i nude manikura, a sve ostalo je prolazno i mijena se konstantno. Ipak, ono što nismo očekivali je trend noktiju inspiriran zidnim, cvjetnim tapetama. Upravo s takvim noktima osvanula Selena Gomez. Ona vječito ima prirodnu dužinu i nokti su uvijek damskog bademastog oblika.

Ipak, njezin nail artist, Tom Bachik, koji sređuje nokte i J.Lo, objavio je ovih dana najnoviju Seleninu manikuru. Ona je popriličan odmak od onog što Selena inače bira. Naime, podloga na noktima je crna, a onda su na njoj iscrtani šareni cvjetovi. Količina detalja naprosto je impresivna i ne možemo uopće zamisliti koliko je trebalo vremena za iscrtati sve nokte.

 

Posebna cvjetna manikura za proljeće

Inače nismo skloni takvim šarenim noktima, ako oni nisu kratki. Često hrpa boja na dužim noktima izgleda jeftino, ali ovi Selenini su toliko dobro izvedeni da izgledaju dobro. Naravno, neće biti za svačiji ukus, niti trebaju biti. Ipak, vještina Toma Bachika ne može se poreći, bez obzira na to sviđali vam se ovi “tapetni” nokti ili ne.

Zapravo, koliko god ovi nokti podijelili ukuse, osvježenje je vidjeti Selenu s noktima koji nisu nude, mliječni ili sa šljokicama. Teško da ćete kod nas naći noktaricu koja će za vas odvojiti sate i sate vremena da bi vam iscrtala hrpe cvjetića po noktima, ali uvijek se možete inspirirati, ne moraju vaši nokti biti baš identični.

Cvjetna manikura zapravo je i savršen uvod u proljeće koje je iza ugla. Kako bolje nagovijestiti toplije vrijeme, nego cvjetnom manikurom? Okej, ova je možda malo predivlja za naše pojmove, ipak, nismo u Hollywoodu. To vas, pak, ne treba spriječiti da budete kreativni sa svojim manikurama. Crna podloga poput Selenine odlično će u prvi plan gurnuti pastelne boje, a uvijek možete dodati i poneki zlatni detalj.

FOTO: Instagram (@tombachik)

Učitati još
Zatvori