Hit predstava Teatra Exit koju želimo pogledati
Hit predstava Teatra Exit koju želimo pogledati

Hit predstava Teatra Exit koju
želimo pogledati

Ovu subotu, 3. rujna u 20 sati, u sklopu 13. Ljetnih noći Teatra Exit, na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak, imamo priliku pogledati zanimljivu predstavu. ‘SHAKEspeare na EXit’ redatelja Matka Raguža hit je predstava u kojoj trojica glumaca izvode interpretaciju presjeka Shakespearova opusa i to sve na duhovit način i u manje od dva sata.

Glavne uloge igraju Živko Anočić, Marko Makovičić i Domagoj Ivanković, a ako ne stignete u subotu, predstavu još stignete pogledati i sljedeći petak, 9. rujna u 20 sati.

O čemu se radi u predstavi?

Shakespeare je napisao 37 komada.
To ste sigurno već znali?!
Od čega 10 povijesnih drama.
I to ste znali?!
Od čega 18 komedija.
I to?!
Osmislio je i napisao 1.222 lika.
A to?!

Svaki od 37 komada postavljen pojedinačno na scenu traje, zavisno od kraćenja, između 3 i 5 sati.
Dakle, 37 x 4 sata (prosječno) iznosi 148 sati.Jeste li i to znali?

A jeste li znali kako je sve to moguće odigrati u manje od 2 sata?!

Upoznajte Romea i Juliju, Hamleta, Ofeliju, Macbetha i njegovu krvavu Lady, Antonija i Kleopatru, Mletačkog trgovca, Tita Andronika, Kralja Leara, Richarda III., Henrika VIII. i mnoge druge, kakve ih još nikada niste vidjeli.

Na EX! That’s IT!

Jedan od vas će osvojiti dvije ulaznice za ovu zanimljivu predstavu za subotu 3. rujna. Možete ih osvojiti tako da pošaljete svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na ifeellucky@journal.hr s predmetom maila ‘SHAKEspeare na EXit?’ do četvrtka, 1. rujna u podne. Dobitnika ćemo objaviti u četvrtak tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Dobitnik ulaznice može preuzeti prije predstave  na blagajni Centra mladih Ribnjak.  

Update: Dobitnica ulaznica za predstavu je Lana Novoselac.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori