Pronašli smo chic brend za ljubimce s genijalnom putnom kolekcijom
Pronašli smo chic brend za ljubimce s genijalnom putnom kolekcijom

Pronašli smo chic brend za ljubimce s
genijalnom putnom kolekcijom

Njemački brend MiaCara nastao je još 2011. godine kada je osnivač Sebastian Zweig shvatio da od postojećih brendova ne dobiva što mu treba za vlastitog psa. Recimo, primijetio je kako kujica Cara ponekad uopće ne želi ležati na svojim jastucima jer ju plaše zvukovi koje proizvodi punjenje iz jastuka. Dao je otkaz u švicarskoj tvrtki koja proizvodi namještaj i pokrenuo vlastiti brend za ljubimce.

Filozofija njegovog brenda od samih početaka je „prekrasan život s ljubimcima“. Cara je aktivno sudjelovala u testiranju svih proizvoda. Zweig kaže kako proizvodi prije svega moraju biti funkcionalni, od kvalitetnih materijala i dobri za ljubimce. Nakon toga oni trebaju biti i lijepi i moraju se uklapati u interijere njegovih kupaca.

Iako su otpočetka bili fokusirani na pse, od 2015. godine u ponudi imaju i proizvode dizajnirane posebno za mačke. Sve to inspirirano je Zweigovim ljubimcima. Osim Care tu je i još jedan pas Molly, te mačka Mia.

Dosad su se tri puta morali seliti jer su im prostori svaki put postali premaleni. Osim što rade krevete i podloge za ljubimce, oni imaju i kolekciju odjeće. Prije tri godine, 2019. izbacili su i kolekciju u suradnji s Mercedesom. Prošle godine, 2021. napravili su i putnu kolekciju za ljubimce. Također, imaju i matching kolekciju za pse i žene.

MiaCara ponuda

U ponudi imaju i razne igračke za pse i mačke, te posudu za te igračke. Tu su također torbe u koje vam stanu sve potrebne stvari za vašeg ljubimca kada idete u šetnju ili na izlet. Imaju i vrećice za poslastice. Posebno nam se sviđaju i putni kreveti uz koje vaši ljubimci mogu s vama posvuda.

Njihovi proizvodi mogu se naručiti i u Hrvatsku. Postoji pet zona dostave, a mi se nalazimo u prvoj za koju je dostava najjeftinija i unutar koje proizvodi najbrže stižu. Cijena dostave ovisi i o težini naručenih proizvoda. U nastavku smo izdvojili svoje favorite.

miacara
DRVENI KREVETIĆ
miacara
KREVET ZA VELIKE PSE
miacara
KREVETIĆ
brend za pse
KREVETIĆ ZA MAČKE
brend za pse
KOŠARA ZA MAČKE
brend za pse
PUTNI KREVET
brend za pse
PUTNA TORBA
brend za pse
PUTNA TORBA
brend za pse
TORBA ZA MAČKE
brend za pse
ZDJELICE ZA HRANU
MiaCara
ODJEĆA
MiaCara
ODJEĆA ZA PSA
MiaCara
KREVET ZA PSE

FOTO: Mia Cara

Učitati još
Zatvori