Obožavamo: Gucci ima novu kolekciju za ljubimce
Obožavamo: Gucci ima novu kolekciju za ljubimce

Obožavamo: Gucci ima novu
kolekciju za ljubimce

Na webshop MyTheresa stigla je nova Gucci kolekcija. Ovaj put za ljubimce. Prepuna je prepoznatljivih Gucci uzoraka, a osim ogrlica tu su i jaknice, torbice za vrećice te kape za psiće. Ako pak želite psića šetati po kiši u Gucciju, tu su i kabanice. Za neke proizvode veličine se kreću od XXS do L veličine, dok su za druge ograničene i dolaze samo u jednom ili dva broja.

Na MyTheresa stranici stoji kako Gucci predstavlja kolekcije koje istovremeno evociraju modnu prošlost, ali su i pogled u budućnost. Prilikom izrade ovih komada korišteni su umjetna koža i umjetno krzno. Tek za neke detalje, poput ručki na torbi za pse, korištena je prava koža.

Na njihovoj stranici stoji kako nova kolekcija za ljubimce u svaki dan unosi magičnu auru. Kažu i kako “šarena kolekcija inspirirana retro komadima daje priliku da osobnost svakog ljubimca zasja, a istovremeno je oda viziji individualnosti koju imaju kreativni direktor Guccija”.

Osim odjeće za ljubimce, tu su i Gucci zdjelice te poklopci za iste. Ako često putujete tu je u Gucci putni komplet zdjelica te podložak za njih. Ako, pak, želite da se vaš ljubimac stvarno osjeća kao plemić ili plemkinja, tu je Gucci kauč za ljubimce koji dolazi u četiri printa. Dva su geometrijska, a dva cvjetna uzorka.

Osim klasičnog Gucci uzorka, te geometrijskih i cvjetnih, tu je i motiv jagode. On se provlači kroz nekoliko komada u kolekciji. Tu su džemperi za ljubimce s jagodama, ali i pletena kapica u obliku jagode. Također, osim u klasičnoj smeđoj, neki komadi dolaze i u nježnoj rozoj boji.

FOTO: Instagram

Učitati još
Zatvori