Kreće najiščekivaniji Journalov adventski kalendar – darujemo vas svakog dana do kraja godine

Kreće najiščekivaniji Journalov adventski kalendar – darujemo vas svakog dana do kraja godine

Ova neobična godina polako se bliži svom kraju, a na vrata nam kucaju blagdani. Prosinac kakvim ga znamo i pamtimo bit će sve samo ne klasičan i uobičajen, no usprkos tome u vaše i naše živote poželjeli smo unijeti dozu blagdanske magije, koja nam je svima, čini nam se, potrebnija više no ikad.

Prosinac na Journalu zato će biti mjesec pozitivnih emocija i pronalaženja sreće i optimizma u svakoj maloj stvari koja nas okružuje ili predstavlja našu svakodnevnu rutinu.

Pripremamo vam mnoga iznenađenja i lijepe priče, a također krećemo i s najiščekivanijim adventskim kalendarom!

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Očekuju vas uistinu vrijedni pokloni naših partnera i suradnika, koje vam s veseljem darujemo kao zahvalu za vašu podršku u 2020. godini – godini koja nas je izazvala na svim frontovima naših života, no ipak smo ju odlučili zaključiti s nečim pozitivnim i lijepim.

Journal adventski kalendar započinje ove nedjelje, 29. studenog, a odvijat će se u svom prvom proširenom izdanju sve do kraja godine.

Zadnji poklon, s kojim ćemo simbolično ispratiti 2020. godinu, očekuje vas 31. prosinca. Pridružite nam se u našem Instagram giveawayu, u sklopu kojeg ćemo svakog dana, do kraja godine podijeliti čak 33 poklona!

Pratite nas ove nedjelje i doznajte detalje prvog u nizu darivanja.

Foto: Journal, Marija Laća

Učitati još
Zatvori