Elegantni jesenski komadi za
buduće mame iz Zare

Brend koji je u prošloj godini zaradio vrtoglave iznose svoju popularnost duguje dizajnerskim komadima koji trendove s modnih pista vješto prezentiraju, a istovremeno zadržavaju duh i originalnost kojemu brend teži.

zarapost

Specijalizacija po modelima i kolekcijama, u high street brendovima, ovisno o prigodi, godišnjem dobu pa čak i modelu odjeće postala je česta praksa, što znači da tamo možete pronaći i komade za posao, za djecu, za izlete, pa čak i za noćne provode. Zara je ponudom odjeće za trudnice također olakšala izbor budućim mamama, koje se zbog nedostatka vremena i motivacije često okrenu onoj tamnoj strani trudnoće, osjećaju da nisu privlačne, a mnoge od njih se bore s promjenama na svom tijelu i ne znaju što odjenuti u kojoj fazi trudnoće.

Zara donosi komade za odličan svakodnevni look, a opet jednako udobne i elegantne, što nije lako postići kada nastupi trudnoća. Palazzo hlače, udobne veste, cipele na punu petu, sve to će vam omogućiti da na trudnoću gledate kao odlično razdoblje za naglašavanje vlastite ženstvenosti.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori