Ugodan ambijent opatijskog Caféa Agava

Ugodan ambijent opatijskog Caféa Agava

Opatija u posljednjih nekoliko godina intenzivno radi na vraćanju svog starog sjaja i to joj itekako uspijeva. Brojna ulaganja u hotele, restorane i plaže urodila su plodom te sad ovaj dragulj Kvarnera nudi ponešto za svakoga, pa čak i ako ste samo u prolazu ili na jednodnevnom izletu.

cafeagava5

Obnovljene vile u ovom slučaju imaju poseban šarm i svojim nas interijerom vraćaju u neka davna doba, ali s daškom moderniteta. Takav je i hotel Agava, smješten u prekrasnoj staroj vili u centru Opatije. Villa Habsburg iz 1896. godine postala je hotel Agava zahvaljujući investiciji grupacije Milenij Hoteli, nakon obnove zadržavši svoje autohtono pročelje i vrtove za šetnju.

cafeagava4

cafeagava6

Novost u hotelu ove godine je i Café Agava, gdje svijetli interijer male kavane s dobrodošlicom očekuje goste za uživanje u domaćim kolačima i tortama, malim slanim zalogajima, juhama i salatama.

cafeagava3

cafeagava2

Osim u finim delicijama, gosti mogu uživati i u pogledu na park Angiolinu, more i glavnu opatijsku ulicu sjedeći na intimnoj terasi. U hotelu Agava potpuno je preuređen i restoran te će se ukusni specijaliteti od sada posluživati u ugodnom prostoru koji podsjeća na pravu bakinu kuhinju.

cafeagava1

Foto: Milenij Hoteli

Učitati još
Zatvori