Kako nastaje craft pivo u jednoj nanopivovari?

Kako nastaje craft pivo u
jednoj nanopivovari?

O maloj srpskoj nanopivovari već smo pisali. Čeda i Nevena iz Zebrew Nanobreweryja osmislili su odličan proizvod te osim što njihov brend nudi fino craft pivo različitih vrsta, oni su otišli i korak dalje te svoj proizvod predstavljaju u maštovitom paketu, zapakiran u recikliran papir s ručno rađenim vizualima.

zebrew7

Budući da su još jako mali, Zebrew je nedavno započeo Indiegogo kampanju u kojoj se nadaju dovoljnoj podršci kako bi mogli narasti i dostojno distribuirati svoje proizvode na tržište. Kako sve ne bi bilo samo na novčanim donacijama, pripremili su maštovite ‘poklone’ za sve koji im odluče pomoći – dnevnike za ljubitelje piva i pivare s plutenim koricama, Hoppy majice i simpatične čarape sa stiliziranim uzorkom hmelja, meleme za usne s okusom piva, bedževe i platnene vrećice.

U videu u nastavku možete ukratko vidjeti kako nastaje pivo u jednoj nanopivovari te saznati sve o maštovitom svijetu Zebrewa, a to vas možda potakne da se uključite u njihovu kampanju. Upornim radom i originalnim idejama do uspjeha – čvrsto vjerujemo kako se ova formula mora isplatiti!

zebrew3

Čeda i Nevena

zebrew10

Učitati još
Zatvori