Zara donosi odlično maxi pletivo za ovu sezonu

Za sve vas koje ste obožavateljice udobnog pletiva, Zara donosi novi editorial koji se sastoji od sivih, bijelih i crnih pulovera s kojima najavljuje dolazak sve hladnijih dana. Kada se radi o trendovima u slučaju pletiva, maxi modeli svakako su oni na listi modnih prioriteta.

zaraknitwear15 (2)

Široki rukavi, duljine koje sežu ispod koljena, predimenzionirana ponča – sve su to odjevni komadi koji se traže ove jeseni i zime. Bazične boje lako ćete kombinirati s ostalom odjećom iz vaše garderobe, a svi ovi modeli iznimno su udobni, meki i naprosto neodoljivi.

Nosite ih u u jednostavnim kombinacijama ili se hrabro poigrajte sa slojevitošću. Pogledajte što Zara ovih dana novo donosi u svojoj ponudi!

zaraknitwear15 (3)

zaraknitwear15 (4)

zaraknitwear15 (5)

zaraknitwear15 (6)

zaraknitwear15 (7)

zaraknitwear15 (8)

zaraknitwear15 (9)

zaraknitwear15 (10)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori