Balerinke koje uvijek možete nositi sa sobom

Zara balerinke 2

Zara balerinke na vezanje ove su jeseni osvojile mnogobrojnu publiku, koja je dobila priliku nositi ljupke inačice vrlo popularnih Miu Miu baletnih šlapica. Uspješnu kolekciju poznati je high street brend ovih dana popratio još jednom, i to s balerinkama koje su savitljivog karaktera, kako biste ih mogli nositi sa sobom uvijek i svugdje.

Zara balerinke 3

Ovakve balerinke već su godinama hit u svijetu, a vole ih žene koje u radnoj sredini njima vole zamijeniti visoke potpetice, kao i česte svjetske putnice, koje za let zrakoplovom najčešće biraju ove klasične i itekako udobne modele cipela. Svaki Zarin par ima fleksibilan potplat kako bi se balerinke mogle presaviti i pohraniti u neseser koji dolazi uz proizvod. Gornjište balerinke je kožno, a svaki model dolazi u zanimljivim bojama, pa su uz klasičnu crnu tu i modeli u metalik srebrnoj, tonu poznatom kao ‘spicy mustard’ i sedefasto ružičastoj. Sve ih pronađite ovdje, a pogledajte u nastavku.

Zara balerinke 5

Zara balerinke 6

Zara balerinke

Zara balerinke 7

Zara balerinke 8

Zara balerinke 10

Zara balerinke 9

Foto: Zara

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori