Svi žuti komadi za vašu garderobu ove sezone

Od blijedih, pastelnih i limun tonova pa sve do onih koji naginju boji senfa – žuta je bez konkurencije vladarica među bojama u ljetnoj sezoni. O tome nam dovoljno govori samo jedan pogled na ponudu high street trgovina, u kojoj je ova vedra i tako pozitivna boja koja izvlači osmijeh na lice apsolutno zadominirala.

Čak i ako niste skloni ovako jakim kolorističkim notama, ove ćete se sezone možda ipak ohrabriti uvrstiti barem jedan žuti komad u svoju garderobu. Pa neka to onda bude zanimljivi ljetni topić na prugice, s volanom ili plisiranim detaljem. Umjeren je to komad s kojim ćete barem u maloj mjeri zaigrati na igru trenda. A korak dalje bit će žuta bluza na jedno rame. Jako su simpatične i žute haljine s peplumom i zaigrani kratki kombinezoni, dok šarma ne nedostaje ni žutim hlačama. Romantika je rezervirana za žute midi i maxi modele haljina, a trend možete popratiti i samo jednim modnim detaljem – torbicom ili sandalama u boji sezone.

MANGO

Mango

Mango2

Mango3

Mango4

Mango7

Mango5

Mango6

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti2

Massimo Dutti3

STRADIVARIUS

Stradivarius2

Stradivarius3

Stradivarius5

BERSHKA

Bershka

Bershka2

Bershka3

UTERQUE

Uterque

Uterque4

Uterque2

Uterque3

Uterque5

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori