Street style inspiracija: Jessica Alba

Jessica Alba u KENZOxHM haljini

3. studeni, dan kada u prodaju stiže dizajnerska suradnja modne kuće Kenzo i H&M-a, sve je bliže, a nakon što smo vidjeli prve obrise kolekcije, u jednoj od haljina jučer je prošetala slavna holivudska glumica Jessica Alba.

To je bila još jedna prilika za dobiti uvid u kolekciju, koja očekivano pršti vibrantnim bojama i eklektičnim uzorcima. Glumica koja je i inače obožavateljica Kenzova modnog potpisa, dobila je čast među prvima odjenuti svilenu haljinu iz ekskluzivne KENZOxHM kolekcije.

KENZOXHM haljina

KENZOXHM

Šareni print izvrsno je prilagodila svom modnom izričaju i na vlastitom primjeru pokazala kako vesele Kenzo komade umiriti klasičnim komadima – primjerice, dugim crnim kardiganom, ‘sock’ čizmicama od brušene kože i torbicom na dugom lancu, koja cijeloj kombinaciji daje chic dojam. Kako skinuti njen look, provjerite u nastavku.

Foto: Marc Piasecki/GC Images

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori