Prve fotografije Kenzo x H&M kolekcije

hm3

H&M je danas otkrio prva tri looka iz Kenzo x H&M kolekcije. Svaki pršti uzorcima, bojom i individualnošću koji definiraju dizajnersku suradnju. Look book slike snimljene su s raznim umjetnicima, mladim i kreativnim aktivistima, a svaki je ambasador za Kenzo x H&M. Kolekcija će biti dostupna u više od 250 odabranih H&M trgovinama diljem svijeta, kao i online, od 3. studenog. U Hrvatskoj u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

AMY SALL (studentica i aktivistica, sa sjedištem u New Yorku, osnivačica SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) i JULIANA HUXTABLE (umjetnica, pjesnikinja i DJ, 28, sa sjedištem u New Yorku) obje nose: dolčevite tigrastog uzorka, odgovarajuće hlače visokog struka te duge crne kožne rukavice s roza logom i Jacquard uske čizme tigrastog uzorka.

hm2

ISAMAYA FFRENCH (make-up umjetnica, sa sjedištem u Londonu, a dio je kolektive, Theo Adams Company sa sjedištem u Londonu) nosi: oversized kožnu jaknu s ružičastom podstavom, uz odgovarajuću dolčevitu tigrastog uzorka i hlače visokog struka.

hm

OKO EBOMBO (glazbenik i umjetnik, sa sjedištem u Parizu, front-man benda 19) nosi: parku s ovratnikom s uzorkom koji se skida, traperice tigrastog uzorka plus japanke s tabi čarapama. Oko, također nosi kapu tigrastog uzorka spojenu šalom, tkani šal s uzorkom i torbu preko ramena tigrastog uzorka.

Fotograf: Oliver Hadlee Pearch

Komentari