Srušila se popularna britanska shopping stranica ASOS

asos-splash

Europsku Uniju, kao i ostatak svijeta, jutros je dočekala vijest o rezultatima referenduma koji se jučer održao u Velikoj Britaniji. 51,9% Britanaca glasalo je za #brexit i odredilo budućnost svoje zemlje, koja će po svemu sudeći uskoro i službeno napustiti EU. Ovi rezultati izazvali su niz tektonskih promjena na svjetskim burzama, a one nisu zaobišle ni segmente našeg svakodnevnog života.

asos1

Popularna britanska shopping stranica ASOS, primjerice, srušila se već sinoć po preuzimanju prvih rezultata referenduma, a zbog pada funte i povoljnih uvjeta dostave unutar EU i dalje joj pokušava pristupiti tisuće korisnika koji žele obaviti povoljniju online kupnju. ASOS web stranica i aplikacija ne funkcioniraju već 13 sati, a iako njihovi IT stručnjaci pokušavaju riješiti problem, čini se kako ova shopping oaza po ishodu #brexita još neko vrijeme neće raditi.

Foto: Instagram/ASOS

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori