Poznati na Vogue gala večeri

Alexa Chung

Alexa Chung

Britanski Vogue ove je godine i službeno postao stogodišnjak, a povodom ove velike obljetnice u Londonu je sinoć, na lokaciji Kensington Gardens, održana velika gala večera kojom je Vogue UK proslavio svoj 100. rođendan.

Na glamuroznoj zabavi pojavila se sama krema britanske društvene scene, a party nisu propustili ni svi oni koji su u proteklim godinama pomogli oblikovanju magazina, bilo da su se pojavljivali na naslovnici ili su sudjelovali na produkciji editorijala, kolumni i drugog sadržaja.

Kate Moss

Kate Moss

Supermodeli 90-ih uvelike su definirali vizure magazina u proteklim desetljećima, stoga je njihova pojava na gala večeri sinoć oduševila sve okupljene. Kate Moss, Erin O’Connor, Claudia Schiffer bile su samo neke od uzvanica i modnih zvijezda koje su obilježile večer, a svojom pojavom događanje su upotpunile i manekenka Lily Donaldson, trendseterica Alexa Chung, model David Gandy, glazbenik Tinie Tempah i mnogi drugi.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Erin O'Connor

Erin O’Connor

Lily Donaldson

Lily Donaldson

Edie Campbell

Edie Campbell

David Gandy

David Gandy

Tiny Tempah

Tinie Tempah

Foto: Guliver/Getty Images

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori