Pripremite svoje oversized naušnice za stylish zimu

Ove hladnije sezone, primijetit ćete kako svi modni trendovi nose predznak ‘oversized‘. Nose se predimenzionirani puloveri, predimenzionirane hlače, volumenom ‘bujaju’ i torbe koje postaju jako velikih dimenzija, a isti oversized moment događa se i u svijetu nakita. Ono što su do prije nekoliko godina bile statement ogrlice, sada su statement naušnice: velike, bogato dekorirane i tako upečatljive.

Oversized naušnice

Uvjereni smo kako su predimenzionirane naušnice jedini nakit koji će vam trebati ove zime, a naročito će do izražaja dolaziti u nadolazećoj blagdanskoj sezoni, kada svečane kreacije i komadi koje nosimo zahtijevaju jednako jak i dramatičan nakit. U ove naušnice zaljubit bi se zapravo mogle i minimalistice, koje bi svoje jednostavne, pročišćene i stroge krojeve odjeće neutralnih boja upotpunjavati mogle samo jednim detaljem – velikim i dugačkim naušnicama, izvedenim u zlatnu, srebru ili nekoj jarkoj boji poput crvene.

Istražili smo kakva je ponuda oversized naušnica ove sezone i zaključiti se definitivno može da vrijedi ona ‘više je više’. Najljepše viseće i okrugle, ali u konačnici predimenzionirane naušnice, čekaju vas u nastavku.

MANGO

Mango

Mango2

Mango4

Mango5

Mango6

Mango7

Mango8

Mango3

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius3

Stradivarius5

Stradivarius4

Stradivarius7

Stradivarius6

H&M

hmgoepprod (1)

hmgoepprod hmprod hmprod (2)

ZARA

Zara2

Zara3

Zara4

Zara5

Zara6

Zara7

Zara9

Zara11

BERSHKA

Bershka

Bershka2

Bershka3

Bershka4

Bershka5

Bershka6

Bershka7

Foto: Bershka, H&M, Mango, Stradivarius, Zara

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori