Asphalt Shades – nova XD Xenia Design kolekcija

xd xenia design4

Krećući se u korak sa svjetskim brendovima, domaća modna marka XD Xenia Design predstavlja svoju najnoviju kolekciju ‘Asphalt Shades’ za proljeće/ljeto 2017. Kolekcija je nastala kao omaž prvoj XD kolekciji iz 1986., čija je osnovna ideja ovdje nadopunjena i redizajnirana.

Uz pomoć novih tehnoloških postignuća u tkaninama, dizajnerica je postignula neobične amorfne oblike, koji dozvoljavaju razne promjene osnovnog oblika. Komadi koje prezentira nosivi su i udobni, a crnim asimetričnim formama u jaknama, haljinama i suknjama, imperativ je donijeti svježinu te istovremeno zadržati prepoznatljiv potpis.

xd xenia design3

Svaki komad ima priliku transformirati se za nekoliko drugačijih namjena, pa se tako gubi razlika između dnevnog, casual ili večernjeg. Forme i konstrukcije iz sportskog street-weara prenijete su u couture, a naglasak je stavljen na ‘mix and match’ kombinacije. Tkanine za ljetu su prirodnih baza, kao lan pamuk, svila, viskoza i u kontrastu s novim generacijama elastičnih poliestera. Novost je uvođenje jeansa u kolekciju u kombinaciji s 3D tkaninom.

xd xenia design9
Prvo predstavljanje kolekcije, XD Xenia Design imat će 22. srpnja u Dusseldorfu, a uoči odlaska snimljena je kampanja za kolekciju, koju potpisuje fotograf Marko Grubišić, dok se u ulozi zaštitnog lica pojavljuje Laura Bračun iz agencije Talia Model. Make up je djelo Simone Antonović.

xd xenia design6

xd xenia design7

xd xenia design2

xd xenia design

xd xenia design8

xd xenia design10

xd xenia design12

xd xenia design11

xd xenia design5

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori