Proljetne bluze otkrivenih ramena

Mango

Mango

O puloverima koji otkrivaju pogled na ramena, mnogo se pisalo ove zime, a trend se nastavlja i u proljetnoj sezoni, samo s drugim odjevnim komadima. U skladu sa sve toplijim danima, debele zimske veste mijenjamo za mnogo laganije i tanje pulovere, a kao zvijezde proljetnog ormara polako se profiliraju i topovi i bluze – otkrivenih ramena.

Ovi komadi izgledaju vrlo romantično, nenaglašeno su ženstveni, ali i vrlo nosivi pa ćete ih moći kombinirati u većinu vaših svakodnevnih kombinacija. Posebno ljupko će izgledati kao dio stylinga u toplim proljetnim i ljetnim večerima, pa volite li u svoju garderobu uvrstiti barem jedan trend po sezoni, neka to bude ovaj, jer pažnja koju ćete privući je zagarantirana. Modeli koji pokazuju oba ramena ili oni asimetrični koji otkrivaju pogled na samo jedno rame, sada su najpopularniji, a ponudom high street trgovina dominiraju i pastelne boje, prugice, trakice, mašnice i volani. Izbor najljepših topova i bluza spuštenih ramena očekuje vas u nastavku.

MANGO

Mango

Mango3

Mango4

Mango8

Mango6

Mango9

MMango5

OYSHO

Uterque5

Uterque3

Uterque

Uterque2

Uterque4

TOPSHOP

Topshop2

Topshop3

Topshop4

Topshop

STRADIVARIUS

Stradivarius3

Stradivarius2

Stradivarius

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori