Najbolji novi modeli iz posljednje Zara kolekcije za 2019.

Iza nas je još jedna uzbudljiva modna godina koja je donijela bezbroj novih trendova, dugo iščekivanih promjena i neočekivanih iznenađenja. Od nekih novih lica i imena koja su obilježila posljednjih 365 dana u modnom svijetu do naglaska na održivu modu i pada Victoria’s Secret carstva, deset najvećih modnih trendova i događaja u 2019. izdvojili smo ovdje.

Iako nas od početka nove godine i novog desetljeća dijeli tek desetak dana, modni svijet ostavio je još nekoliko odličnih iznenađenja za 2019. godinu – jedno od njih je posljednja kolekcija u ovoj godini s potpisom high street brenda Zara.

ODLIČNI ZARA MODELI ZA KRAJ 2019.

Španjolski high street gigant ove je godine još jednom potvrdio status jednog od najpopularnijih high street brenda na svijetu. U tisuće različitih odjevnih komada i modnih dodataka, u desetke mini kolekcija koje su donosile osvježenje na njihove police gotovo svaki tjedan, Zara je ispunila očekivanja svojih brojnih obožavatelja. Za kraj 2019. godine, Zara je predstavila još jednu odličnu kolekciju koja na najbolji mogući način spaja jednostavnost basic modela, omiljene modne klasike i trendi detalje.

Na prvi pogled jednostavni odjevni komadi, ali s trendi pomakom u sitnim detaljima koji im daju efektan izgled, zvijezda su najnovije i posljednje ove godine Zara kolekcije. U crnoj i bijeloj boji, s dodatkom elegancije, sofisticiranosti i svestranosti zemljanih tonova poput smeđe i maslinaste, novi Zara modeli lako će naći svoje mjesto u baš svakom ormaru.

U nastavku donosimo izbor najboljih modela iz nove kolekcije koji uključuju sve od nekih novih ležernih i poslovnih favorita do party komada za nezaboravne tulume koje uvijek donosi kraj godine.

Foto: Zara

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori