Kolekcija nakita s kojom će svaki proljetni outfit izgledati još bolje

Ako postoji komad koji ima moć osvježiti i razigrati i najmonotoniju odjevnu kombinaciju, onda je to definitivno nakit. Bez obzira na to radi li se o svakodnevnim kombinacijama koje traže tek poneki detalj, poput omiljenog lančića, ili o formalnim prigodama kad se može prekršiti rečenica kojom se često vodimo “manje je više”, s nakitom jednostavno nema greške. Čak i kad se mora poštovati minimalizam ili strogi poslovni dress code, nakit je taj koji će preuzeti ulogu izražavanja osobnosti i vlastitog modnog stila.

Nakit ima glavnu ulogu u modnoj igri

Ove tople sezone izbor je uistinu velik, a nosi se baš sve pa svaka dama može pronaći komad nakita za sebe. U prvom su planu geometrijski oblici koji su svoje mjesto pronašli na zavodljivim naušnicama, ogrlicama s resicama te na glamuroznim narukvicama i prstenju. Bez obzira na to jeste li klasičarka ili ste sklona isprobavanju novih trendova i malom modnom eksperimentiranju, u novoj Zaks kolekciji pronaći ćete komad nakita za sebe. Odmah ćete ga obožavati, a vrlo brzo i shvatiti da je dobra investicija jer može funkcionirati kao dio različitih odjevnih kombinacija i u različitim prilikama, a to je upravo ono što svi želimo, zar ne?

Proljetna kolekcija ZAKS nakita

Novi komad nakita odigrat će glavnu ulogu u modnoj igri u kojoj ćete uživati. Budući da proljeće sa sobom nosi veliku paletu najljepših boja, neka one svoje mjesto pronađu i u modnim dodacima. Nakit u rose gold boji savršena je metafora za sunce, zelenilo prirode ogleda se u vječnom smaragdnom kamenju, a bijelo srebro ima neuhvatljiv sjaj poput rose u travi. Za koje se god tonove odlučile, Zaks nakit će vam pomoći da pronađete svom srcu vrlo drag komad nakita – ili ga možda poklonite bliskoj osobi.

Foto: Zaks

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori