XD Xenia Design kolekcija za jesen i zimu donosi još jednu posebnu modnu priču

Hrvatski modni brend XD Xenia Design predstavlja CON/FORM, kolekciju za sezonu jesen/zima 2018./2019. koja putem prepoznatljive estetike brenda stvara još jednu posebnu XD modnu priču.

XD XENIA DESIGN KOLEKCIJA ZA JESEN I ZIMU

U kreacijama za nadolazeću sezonu dizajnerica Ksenija Vrbanić vraća se modnim konceptima i pravilima iza klasičnih modela kako bi zadržala ideju univerzalnosti koja pronalazi put do svake garderobe, ali istovremeno i kako bi u potpunosti transformirala njihov izgled igrom asimetričnih linija, predimenzioniranih silueta i amorfnih krojeva. Stvorena na kontrastima, CON/FORM kolekcija predvidljivost zamjenjuje individualnošću i karakterom koje joj, uz dekonstrukciju poznatih krojeva i stvaranje novih silueta, donose i materijali naglašenih tekstura.

Odmak od predvidljivog, XD kolekcija za jesen i zimu donosi i u neočekivanoj paleti boja u čijem su se središtu našle jarke nijanse crvene i ružičaste boje. Spojene zajedno, dominantna crvena i jednako upečatljiva nijansa ružičaste boje stvaraju zanimljivu color blocking igru koja Xenia Design kreacijama donosi ženstveni i edgy izgled. I u odabiru boja pronalazimo efektan kontrast koji je moćna kombinacija crvene i ružičaste boje pronašla u crnoj i bijeloj boji te sivim i maslinastim tonovima. Osim što savršeno zaokružuju kolorističku priču CON/FORM kolekcije, neutralne i zagasite nijanse ostaju u drugom planu i na taj način dodatno naglašavaju privlačnost jarke crvene i ružičaste boje.

Daleko od poznatog i očekivanog, Xenia Design kreacije još jednom uspijevaju preći modne granice i stvoriti neke nove modne forme – još uvijek nosive i udobne, ali s elementima couturea. XD kolekcija za jesen/zimu 2018./2019. već je obišla sve prestižne svjetske sajmove i showroomove od Moskve preko Londona, Pariza i Berlina do New Yorka i Los Angelesa, a prve jesenske modele sada možete pronaći i u svim Xenia Design trgovinama u Hrvatskoj i izvan nje.

Kolekciju prati kampanja za koju fotografiju potpisuje Matej Jurčević, šminku Simona Antonović, styling kose Mijo Majhen, dok se u ulozi modela našla Dorotea Valentić.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori