High street kolekcija cipela u kojoj smo pronašli svaki model koji želimo za proljeće

Prve proljetne kolekcije donijele su bezbroj novih trendova i istaknule komade koji će obilježiti sezonu. Uz najpoželjnije odjevne komade koji će biti početak naše proljetne garderobe, cipele su bez sumnje modni dodatak koji se našao u središtu trendova i visoko na listi komada koje ćemo prve dodati u svoju garderobu za novu sezonu i koji će obilježiti prve proljetne kombinacije. Savršenu kolekciju cipela koja donosi baš svaki model koji možemo poželjeti u svojoj proljetnoj garderobi pronašli smo na high streetu.

ODLIČNE UTERQÜE CIPELE ZA PROLJETNU SEZONU

Među high street kolekcijama za proljeće, brend Uterqüe još jednom se istaknuo pomno kuriranom kolekcijom onih ključnih proljetnih komada i trendova. Uz kožne modele, elegantne bluze i neutralnu paletu boja koju oživljavaju modeli u jarkim i pastelnim tonovima, Uterqüe kolekcija istaknula je i savršene modele cipela koje ćemo nositi tijekom proljetnih dana.

Proljetni modeli cipela istaknuli su se kao glavna zvijezda najnovije Uterqüe kolekcije. Od jednostavnih modela slingback cipela s udobnom potpeticom za kojima ćemo posezati svakodnevno preko modela ukrašenih trendi detaljima do gležnjača koje ćemo birati za posljednje zimske i prve proljetne dane, Uterqüe kolekcija donosi baš svaki model koji možete poželjeti u svojoj proljetnoj garderobi, u ležernim, poslovnim i večernjim kombinacijama.

Modele u kojima ćemo zakoračiti u novu sezonu i nositi sve od prvih ljetnih dana ili čak i tijekom ljetne sezone izdvojili smo u nastavku, a cijelu kolekciju Zarinog sestrinskog brenda možete pronaći ovdje.

Foto: Uterqüe

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori