Sivi blejzer i pletivo – idealna kombinacija za prijelazne dane

A post shared by Heather (@_thefab3) on

Modni brendovi već predviđaju nastavak vladavine sivog blejzera u proljetnim danima, a ako mu ni vi nećete moći odoljeti, dobro je znati za neke kombinacije u kojima sivi blejzer odlično funkcionira. U toplijim danima, to je bez sumnje trendi, a opet klasičan spoj sivog blejzera, jednostavnog bijelog T-shirta i jeansa, no društvo mu mogu praviti i nešto ženstveniji komadi, poput romantičnih bluza, lepršavih boho haljina i plisiranih suknji.

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

Sivi blejzer + pletivo

Kombinacija o kojoj vam danas pišemo s druge je strane kao stvorena za prijelazne dane, u kojima se već lagano okrećemo novoj modnoj sezoni, istovremeno se oslanjajući i na tople zimske komade koji uvijek dobro posluže u slučaju hladnoće. Tako je rođena kombinacija trendi sivog blejzera i toplog pletiva, koju ovih dana učestalo viđamo na trendsetericama i njihovim fotografijama na društvenim mrežama.

U kombinaciji sa sivim blejzerom nosi se voluminozno pletivo, a naročito dolčevite voluminoznih ovratnika. Spoj ova dva komada bit će idealan za one hladnije dane, u kojima će karirani blejzer u tonovima sive spremno moći zamijeniti karirani kaput. No, kako će temperature rasti, krupno pletivo sve više će zamijenjivati fino i tanko pletivo, koje prati liniju tijela. U svakom slučaju, sivi blejzer i pletivo garantiraju jednu casual i elegantnu notu svakom looku, s dozom onog neizbježnog trendi prizvuka. Gdje već sada pronaći sivi blejzer, saznajte ovdje.

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori