Sandale s biserima modni su trend koji je teško zanemariti ove sezone

Stiže nam vrijeme sandala, koje smo s nestrpljenjem iščekivale, kako bismo svoje omiljene ljetne haljine, suknje, kombinezone i hlače mogle upariti upravo s upečatljivim modelom sandala koji otkriva pogled na noge.

Trendovi su i u pogledu sandala ove sezone bogati i krajnje raznovrsni, pa viđamo brojne maštovite stilove i modele kojima je teško odoljeti. Cipele i sandale sa skulpturalnom petom jedan su od najvećih trendova toplije sezone, no nemoguće je zanemariti popularnost koju sve više grabe sandale s biserima.

Sandale s biserima

Biseri su detalj koji je u posljednjih nekoliko sezona u potpunosti zavladao svijetom mode. Viđali ih na odjeći, a naročito na modnim dodacima i sigurno se sjećate koliki su hit bile crne kožne gležnjače s biserima koje je imao skoro svaki high street brend. Zimu smo zamijenili proljećem, a uskoro ćemo i ljetom, pa je logično bilo za očekivati kako će ove hit gležnjače u toplijoj sezoni podijeliti svoju popularnost sa sandalama s istim detaljem. Zasad su sandale s biserima u ponudi dizajnerskih brendova, no uopće ne sumnjamo kako će se pojaviti i njihove cijenom pristupačnije inačice u trgovinama brze mode. Dotad, bacite oko na trenutnu ponudu sandala s biserima i odaberite favorita – ako ćete se moći odlučiti za samo jednog.

René Caovilla (Net-a-Porter)

René Caovilla (Net-a-Porter)

Miu Miu (Net-a-Porter)

Simone Rocha (Net-a-Porter)

Simone Rocha (Net-a-Porter)

Nicholas Kirkwood (Net-a-Porter)

Miu Miu (Net-a-Porter)

Aquazzura (Net-a-Porter)

Ipanema (Shopbop)

Mystique (Shopbop)

Mystique (Shopbop)

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori