Narukvice koje nećete htjeti skinuti

Malo koja odjevna kombinacija je potpuna bez nakita i zato su detalji poput ogrlica, narukvica i prstenja postali naši omiljeni modni dodaci. Ponekad ćemo im, prilikom kupovine, pridati mnogo veći značaj no što bismo ga pridali izboru torbice ili cipela ili provesti mnogo više vremena u potrazi za onim savršenim komadom nakita koji najbolje utjelovljuje naš stil i najbolje prezentira našu osobnost.

A kada je riječ o nakitu koji je već godinama snažna refleksija osobnog stila, to su definitivno PANDORA narukvice s privjescima, koje su postale i ostale omiljeni modni detalji brojnih Hrvatica. Osim što su atraktivne dizajnom, one u srcima mnogih ostaju kao trajna uspomena na neke dragocjene trenutke, jer upravo se PANDORA narukvice biraju kao poklon broj 1 za prijateljice, sestre, mame, slavljenice i mladenke. Ono što počinje kao priča o jednoj klasičnoj i elegantnoj narukvici, dodatkom raznih oku dragih privjesaka na zapešću žene prerasta u jedinstven nakit koji evoluira, mijenja se i savršeno odgovara svakom ukusu, stilu i raspoloženju.

Izgradivši poseban odnos žena s ovim kultnim narukvicama, PANDORA brend odlučio je otići korak dalje i predstaviti nešto sasvim novo i jednu novu eru stilu ovjekovječenu imenom PANDORA Reflexions. Reflexions u ovoj priči predstavlja “eXpression”, “eXcitement”, “eXperiences” i ”eXceeding eXpectations” (izražavanje, uzbuđenje, iskustva i nadmašivanje očekivanja). Riječ je o kolekciji modernih narukvica i posebno dizajniranih privjesaka za savršeno izražavanje kreativnosti, osobnosti i vlastitog modnog stila. Ona istovremeno odiše zaigranošću, ali i profinjenošću i stilom te poziva žene da noseći Reflexions narukvice crpe inspiraciju jedna od druge i bude svoje samopouzdanje.

Svaka PANDORA Reflexions narukvica kreirana je po mjeri moderne žene i dizajnirana da se kreće zajedno s njom. Dostupne su tri varijante; zanosna zlatna, trendi rumeno ružičasta i elegantna srebrna. U svakoj verziji, Reflexions narukvica vrhunski je oblikovana s predivnom mrežastom teksturom.

I u ovoj priči ona je zvijezda u nastajanju, isprva sasvim prazna poput slikarskog platna, a zatim s glatkim privjescima koji se lako kopčaju na narukvicu te zrače modernom ženstvenošću. Reflexions narukvica svakog dana, mjeseca ili svakog godišnjeg doba može izgledati drugačije i njena najveća čar leži u tome da ste upravo vi njene najbolje poznavateljice i dizajnerice koje biraju nastavke i na taj je način maksimalno personaliziraju. Jedino tako, PANDORA Reflexions narukvica postaje istinska refleksija osobnog stila, spremna poput kameleona mijenjati svoje naličje i svaki put iznova izgledati novo i drugačije, a opet lako uklopljivo u svaki modni izričaj.

U kolekciji se nalaze brojni dopadljivi privjesci, poput simbola beskonačnosti, srca i krune, no tu priča još uvijek ne staje, jer se narukvice međusobno mogu kombinirati, nositi u nizovima i slojevima različitih metala, boja i tekstura u redoslijedu u kojem vi to želite i na taj način dobivate nakit koji nikada ne izgleda jednolično i dosadno. PANDORA Reflexions narukvice bez sumnje će postati najljepše čuvarice uspomena, bilo da ih poklonite sebi ili bliskoj osobi, i najljepši odraz dobrog i bezvremenskog stila.

Više o kolekciji PANDORA Reflexions saznajte na web stranici PANDORA brenda i jednom kada nabavite svoju Reflexions narukvicu, podijelite fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #PANDORAReflexions.

Foto: Pandora


0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori