Najbolji lookovi iz nove Mango kolekcije

U novu sezonu Mango je ušao s fantastičnom modnom kampanjom Together FW18, kojom je odlučio proslaviti život i sve one životne trenutke koje dijelimo s onima koje smo odabrali. Vizuali portretiraju odnose koje smo izgradili i uspomene koje smo stvorili, a koje traju vječno. Pod motom ‘Dolazimo skupa, ostajemo skupa i stojimo skupa’, u kampanji se pojavljuju prijateljice supermodeli Carolyn Murphy i Amber Valletta, poznati holivudski glumac Adrien Brody i njegov ljubimac Opi, Gray, Arsun & Lennon Sorrenti, djeca proslavljenog fotografa Maria Sorrentija i mnogi drugi koje vežu obiteljske, prijateljske ili ljubavne veze.

Mango lookovi za jesen 2018.

A onda su tu i odlični lookovi koji su popratili jesensku Mango kampanju i koji nam pokazuju koliko dobro pojedini komadi izgledaju kada su stilizirani na pravi način. Jesensko i zimsko sivilo, koje je uvijek nekako obilježeno crnom, sivom i tonovima smeđe boje, Mango uspješno razigrava pomalo neočekivanim tonovima plave, a osim njenih azurnih nijansi koje se tako dobro slažu sa smeđim i bež tonovima, tu je i mint zelena koja će donijeti mnogo osvježenja u jesenski ormar. U nastavku donosimo najbolje lookove.

Foto: Mango

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori