Brend donjeg rublja u koji smo se zaljubili

le-petit-trou-5

Eterično, nježno i senzualno donje rublje brenda Le Petit Trou definitivno je na našoj listi želja. Dovoljan je samo jedan pogled na njihovu ponudu prekrasnih bralette grudnjaka, gaćica i bodija da se instantno zaljubite.

Moć Le Petit Trou donjeg rublja

Čak i kad znate da će ostati posve skriveno, donje rublje poput ovog ima moć da se cijelog dana osjećate zavodljivo. Delikatna čipka, prozirni materijali, nježne naramenice i volančići na pravim mjestima odlikuju sve ama baš sve komade. Ovisno o kolekciji, modeli mogu biti izvezeni sjajnim nitima, posuti sitnim zlatnim točkicama ili velikim baršunastim točkama na gotovo nevidljivoj pozadini. Dobra je stvar što se svake sezone u ponudu dodaju novi modeli, ali oni stari ostaju dostupni jer su dizajnirani imajući na umu bezvremensku klasiku.

Le Petit Trou

S obzirom da popularnost bodija i bralette grudnjaka koji mogu senzualno provirivati iz gornjih slojeva odjeće ne jenjava, ovaj se brend može savršeno uklopiti u vaše planove za novu proljetnu garderobu.

Le Petit Trou je osnovan u Poljskoj 2013. s ciljem oživljavanja svakodnevnog osjećaja ženstvenosti. Osim divnog donjeg rublja, u ponudi imaju i spavaćice i mirisne svijeće. Brend srećom dostavlja u Hrvatsku – sve modele možete proučiti na službenoj stranici.

Le Petit Trou

le-petit-trou-8

le-petit-trou-4

le-petit-trou-3

le-petit-trou-7

le-petit-trou-6

Foto: Le Petit Trou

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori