Zbog prvih modela kratkih hlača već se veselimo ljetu

Sézane

Savršena ljetna garderoba na prvo mjesto zasigurno ističe kupaće kostime, no i niz drugih odjevnih komada koji naše kombinacije u najtoplijim danima čine potpunima. Bilo da ljeto provodimo na gradskom asfaltu ili u nekoj od omiljenih nam morskih destinacija, s vrućinama se uspješno borimo u paru laganih, lepršavih i prozračnih hlačica.

Kratke hlače za chic ljetne kombinacije

Zato nas je dolazak prvih modela kratkih hlača u modne trgovine razveselio već sad i potaknuo da krenemo osmišljavati ljetne odjevne kombinacije u kojima će glavnu riječ voditi upravo hlačice. Hit modeli za nadolazeću sezonu vrlo su chic i ono najbitnije, nisu previše kratki ili pretjerano oskudni materijalom da biste od njih pobjegle glavom bez obzira. Uparene s elegantnim ljetnim bluzama i šarmantnim topićima, te espadrilama i špagericama, kratke hlače postaju zvijezde svakog looka. U nastavku izdvajamo modele u koje možete investirati – već danas.

 

Mango

Mango

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Mango

Mango

Mango

Twinset

Twinset

Twinset

Mango

Twinset

Twinset

Sandro Paris

Sandro Paris

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Sézane

Sézane

Sézane

Sézane

Foto: Sézane, Twinset, & Other Stories, Mango, Topshop

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori