Najbolje kožne torbe koje ove sezone možete pronaći na high streetu

Visoko na popisu ključnih komada u svakom ormaru, nalazi se praktična torba u koju ćemo lako strpati baš sve što nam može zatrebati tijekom dana. I dok su neki te ključne predmete koje uvijek žele imati nadohvat ruke sveli na minimum, drugi još uvijek baš sve nose sa sobom. Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske u koje vam neće stati puno više od ruža i mobitela, cross body modelom srednje veličine koji se uvijek iznova ističe kao jedan od najpoželjnijih modela ili tražite onu veliku i praktičnu dnevnu torbu, proljetne high street kolekcije donijele su raskoš modela među kojima ćete lako pronaći onaj savršeni za svoju proljetnu garderobu.

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože. Iako ćete za torbu od prave kože i ove sezone morati odvojiti nešto više, njihova izdržljivost u vašem će ih ormaru zadržati godinama.

TORBE OD PRAVE KOŽE ZA PROLJETNU GARDEROBU

Torbe od prave kože su klasik u koji uvijek vrijedi investirati. Iako smo ih nekad tražili u dućanima brendova posvećenih modnim dodacima ili u kolekcijama najluksuznijih modnih kuća, odlične kožne torbe unatrag nekoliko sezona lako pronalazimo i u ponudi high street brendova. Proljetne kolekcije donijele su odličan izbor novih torba od prave kože.

Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne high street torbe ove sezone spajaju elegantno i moderno i izgledaju bolje no ikad. U kolekcijama kojih high street brendova ih možete pronaći? Najbolje smo izdvojili u nastavku.

COS

COS

Zara

Massimo Dutti

Zara

H&M

Zara

H&M

COS

Zara

Sézane

Sézane

Massimo Dutti

Sézane

Sézane

Sézane

Zara

COS

Massimo Dutti

COS

Zara

Zara

Massimo Dutti

COS

Zara

Foto: Instagram, COS, H&M, Massimo Dutti, Sezane, Zara

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori