Preslatka tetovaža glumice Emilie Clarke posvećena seriji Game of Thrones

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @emilia_clarke

2011. godine izašla je prve epizoda serije Game of Thrones i u trenutku osvojila milijune gledatelja diljem svijeta. Svaka nova epizoda i sezona donosile su nove i neočekivane događaje zbog kojih su obožavatelji serije s nestrpljenjem iščekivali baš svaku epizodu i strepili o sudbini svojih omiljenih likova. Snimljena prema seriji bestsellera autora Georgea R.R. Martina, Game of Thornes se već nakon prve sezone pretvorio u svjetski fenomen koji je baš sve što je dotaknuo pretvarao u svjetski uspjeh. Lokacije na kojima su snimane pojedine scene postale su turističke atrakcije, a svaki od glumaca instantno je dobio status zvijezde. Za britansku glumicu Emiliju Clarke uloga Daenerys Targaryen, majke zmajeva bila je karta u hollywoodski svijet u kojem je postala jedno od naših najdražih lica.

EMILIA CLARKE IMA NOVU TETOVAŽU

Iako danas iza sebe ima pregršt uspješnih projekata, od filmova do modnih kampanja, uloga u seriji Game of Thrones još uvijek je na vrhu njezinih najvećih uspjeha. Kao posvetu zadnjoj sezoni serije koja je promijenila ne samo njezinu karijeru, već i cijeli njezin život, Emilia Clarke svoju ruku ukrasila je tetovažom tri mala zmaja u letu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doctor Woo (@_dr_woo_)

Iza preslatke tetovaže koja će oduševiti sve fanove serije, a male zmajeve nalik onima koje je odabrala Emilia Clarke pretvoriti u jedan od najpopularnijih motiva u tattoo studijima, nalazi se poznati tattoo artist Dr. Woo. Osim tetovaže Emilie Clarke, na profilu Doctora Wooa možete pronaći bezbroj odličnih tetovaža koje će vas oduševiti i nagovoriti da razmislite o svojoj prvoj ili o svojoj sljedećoj tetovaži.

Foto: Instagram, HBO

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori