Korejski brend minimalističkim komadima osvaja ljubiteljice klasike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELBORN (@elborn_official) on

Korejska moda svoju popularnost na društvenim mrežama unazad nekoliko godina uspješno gradi. Gotovo je neizbježno da prilikom ‘skrolanja’ Instagrama niste zapazili minimalističke kombinacije koje privlače estetikom. U 2019. godini minimalistički stil i dalje će ostati jedan od najtraženijih kako u modi tako i u ostalim sferama življenja. To nas nimalo ne čudi, jer odiše jednostavnošću i elegancijom, a pristaje baš svakome. Dobro je poznato da tajna bezvremenskog stila leži upravo u tome. To su prepoznale modne znalke diljem svijeta, a na Instagramu su ‘eru minimalizma’ zasigurno preuzele domišljate trendseterice s Dalekog istoka. Bezvremenski komadi glavni su adut korejskog brenda Elborn koje osnivačica i poznata trendseterica Doris sama dizajnira.

Korejska moda koju vole minimalistice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E L B O R N (@elborn_doris) on

Ljubiteljice minimalističkog stila odijevanja zasigurno su već otkrile nove brendove koji se pojavljuju na tržištu i pružaju unikatne komade kakve ne nalazimo na policama gradskih dućana. Jedan od njih je i korejski brend Elborn u čije ćete se komade zaljubiti već od prvog pogleda na službenu Instgaram stranicu. Dizajnerica Doris sama ulaže trud u osmišljavanje dizajna, kroja i odabir materijala kako bi nastali odlični bezvremenski komadi za svaku prigodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELBORN (@elborn_official) on

Pronaći će se tu ponešto za svakoga. Korejska moda naime, svojim stilom i dizajnom posebno pristaje klasičarkama koje u poslovnim i ležernim prigodama vole izgledati dotjerano. Kolekcije krase najfinije tkanine, pomno krojeni modeli koji padaju u mekim naborima i prijaju liniji, te decentni detalji koji podižu izgled jednostavnih kombinacija.

Estetika basic komada koje nosimo svakodnevno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E L B O R N (@elborn_doris) on

Koreanke su dobro osmislile koncept mode koja će biti estetski privlačna, a istovremeno udobna i lako prilagodljiva. Svi će se složiti da bijela košulja i traperice klasičnog kroja nikada ne izlaze iz mode. No, Elborn brend svaki ‘basic’ komad kreira s malim pomakom. Tako ćete na jednostavnim odjevnim predmetima pronaći detalje koji podižu cijeli dojam i zaokružuju look. Posebno su se istaknuli oversized kaputi koje krase laganiji materijali u obliku balonera u proljeće, a toplije tkanine upotpunjene umjetnim krznom u hladnijim mjesecima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E L B O R N (@elborn_doris) on

Gradske ulice mjesto su neiscrpne inspiracije i svakodnevno služe kao izvor ideja, barem kada je riječ o modi. Korejskim ulicama zanimljivo je promatrati ljubiteljice mode koje čak i najjednostavnije komade odlično kombiniraju u kombinacijama koje izgledaju chic. Korejska moda lako je prepoznatljiva, a u njoj se naglasak stavlja na pomno krojene komade koji pristaju tijelu. Izbor materijala poseban je proces prilagođen godišnjem dobu i značajkama pojedine kolekcije, a neutralni tonovi savršeno se stapaju u harmoniju koji zaokružuju cijelu ideju o minimalističkom stilu odijevanja.

Jednostavnost i elegancija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELBORN (@elborn_official) on

Korejska moda sinonim je minimalizma. Elborn brend svaku kolekciju približava potrebama moderne žene koja ne želi biti sputavana odjećom koju nosi. Topla pletiva divnog veza ili jednostavna košulja klasičnog kroja u kombinaciji s decentnim nakitom i laganom maramom ili šalom u trenu pružaju sofisticirani izgled za posao, ali i ležerni look izvan radnog vremena. Čini se kako unatoč trendovima koje modni svijet svakodnevno donosi, povratak jednostavnosti postaje imperativ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E L B O R N (@elborn_doris) on

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori