Mašna će biti najšarmantniji dodatak vašim cipelama ove sezone

Ako pripadate kategoriji žena koje jednostavno obožavaju cipele i svake sezone traže neki novi upečatljivi model koji će unijeti pravu malu stilsku evoluciju i revoluciju u njihov stil, već ste sigurno bacile oko na web shopove, u želji da otkrijete koji će to modeli u novoj sezoni nositi onaj predznak ‘it’ i privlačiti poglede gdje god se pojavili.

Modni dizajneri usuglasili su se oko toga kako će mašna biti glavni detalj na cipelama za proljeće i ljeto, i to kao detalj koji je u stanju u potpunosti transformirati imidž čak i najklasičnije ženske cipele. Primjerice, klasična crna salonka zaživjela je u novom ruhu, kao i ženska natikača koja je samo još dodatno dobila na šarmu. Mašne se definitivno vraćaju u našu garderobu za toplije dane, no ako niste njihove ljubiteljice na odjeći, možda će upravo cipele biti onaj asesoar s mašnom koji će preuzeti glavnu ulogu u svakoj kombinaciji.

Cipele s mašnom su ljupki dodatak proljetnoj garderobi

Minijaturne i damske ili predimenzionirane i upadljive – mašne u svim svojim varijacijama na temu pojavljuju se na cipelama i jasno nam daju do znanja kako ćemo ih u toplijoj sezoni jako teško zaobići. A zašto i bi, kada tako neodoljivo izgledaju, bilo da su ukras na balerinkama i ravnim natikačama, bilo da krase slingback modele i salonke ili pak prve modele sandala za ljeto. Uparene s ravnim cipelama, mašne će davati dozu šarma čak i najjednostavnijem svakodnevnom looku, a u kombinaciji s visokim potpeticama pretvorit će se u ultimativne party modele na koje nitko neće ostati ravnodušan.

U nastavku smo izdvojili miks high street i high end modela cipela s mašnom – koje su vaš izbor?

Prada (Farfetch)

Prada (Farfetch)

Salvatore Ferragamo (Farfetch)

Isabel Marant (Farfetch)

René Caovilla (Farfetch)

Gucci (Farfetch)

Gucci (Farfetch)

ASOS

Mango

Topshop

Ganni (Net-a-Porter)

Malone Souliers (Net-a-Porter)

The Row (Net-a-Porter)

René Caovilla (Net-a-Porter)

The Row (Net-a-Porter)

Zara

Altuzarra (Net-a-Porter)

The Row (Net-a-Porter)

Christian Louboutin (Net-a-Porter)

Miu Miu (Net-a-Porter)

Miu Miu (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

Loeffler Randall (Net-a-Porter)

Salvatore Ferragamo (Net-a-Porter)

Gucci (Net-a-Porter)

ASOS

Mango

ASOS

Mango

Prada (Net-a-Porter)

ASOS

Magda Butrym (Farfetch)

Foto: Farfetch, Net-a-Porter, ASOS, Topshop, Mango

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori