Španjolski brend Loewe stigao u Maria Store

loewe-2

Proljeće u dizajnerskom multibrend concept storeu Maria donosi još jedan luksuzni dragulj u njihovoj ponudi najprestižnijih svjetskih brendova – španjolski Loewe! Kultna madridska kožarska kuću s tradicijom duljom od 170 godina danas je u vlasništvu konglomerata LVMH te već nekoliko godina žari i pali modnom scenom pod revivalom mladog kreativnog direktora Jonathana Andersona.

loewe-3

Uz nezaobilazni ‘Puzzle bag’ – it torbu za kojom se otimaju fashionistice diljem svijeta – i neodoljive kožnate privjeske u obliku slonića i pandi kojima su zaludili odrasle poput male djece, kolekcije odjeće koje osmišljava Anderson na samom su vrhu najuzbudljivijih i najprogresivnijih dizajnerskih tendencija koje obožavamo nositi iz sezone u sezonu.

U Dubrovniku i Zagrebu čekaju vas obje kolekcije – i pret-a-portera i accessoiresa – a Loeweov luksuzni arty chic i vrhunska zanatska izrada oduševit će vas odvažnim dizajnom i originalnim idejama – savršeno u skladu s konceptom i filozofijom Maria storea. Više na službenim stranicama www.mariastore.hr.

loewe-4

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori