Hrvatski brendovi za Prvu damu Hrvatske

Foto: Damir Senčar/HINA/POOL/PIXSELL

Jučer održana predsjednička inauguracija Zorana Milanovića na Pantovčaku, iako značajno skromnija od dosadašnjih, svejedno je napunila medijske stupce zanimljivim detaljima i događajima koji su je obilježili. Pažnju javnosti svakako je privukla izvedba hrvatske himne u interpretaciji glazbene dive Josipe Lisac, kao i cvjetni aranžmani ili bolje rečeno cvjetna instalacija s procvjetalim granama badema, za koju se pobrinuo Saša Šekoranja.

Naglasak na hrvatskim brendovima

Naravno, na red je došlo i analiziranje toga što su novopečeni Predsjednik i Prva dama Hrvatske odjenuli za ovu svečanu ceremoniju, pa je pun pogodak bio što su se oboje odlučili za hrvatski dizajn. Za njihove odjevne kombinacije pobrinuo se domaći brend Varteks koji je u posljednjih nekoliko doživio veliki revival na hrvatskoj modnoj sceni, a Sanja Musić Milanović u ovoj je prilici oduševila u decentnoj i damskoj, nježno ružičastoj haljini koju će Varteks tek pustiti u prodaju. Uopće ne sumnjamo da će ovaj dizajn Martine Vrdoljak u ime Varteksa biti prodajni hit, baš kao i nakit koji je u ovoj ceremoniji odlučila nositi Prva dama Hrvatske, a potpisuje ga naš poznati dizajner nakita Nenad Sovilj.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Soviljev modni potpis, Sanja Musić Milanović nosila je na naušnicama i prstenu, a oba komada stižu nam iz njegove nove kolekcije Metamorphosis.

Foto: Pixsell

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori