Zaokreni svijet u svome smjeru uz novu kolekciju Budi dobro T-shirta

Inspirirana željom autorice da potakne u ženama samosvijest o tome koliko vrijede, koliko su snažne, hrabre i lijepe te spoznaju da mogu učiniti baš sve ako su toga svjesne, ove majice su za razliku od klasičnih statement majica okrenute prema osobi koja ih nosi.

#perspective kolekcija omogućuje da istražimo tko smo doista, olakšava nam prihvaćanje samih sebe i potiče samoekspresiju. Uz ove majice odbaci očekivanja okoline i pruži si priliku da budeš predivno i jedinstveno svoja.

Možeš birati između 7 afirmacijskih natpisa: actually, I can; do it anyway; head up, gorgeus; stay weird; warrior keep going; you are lovedi be.you.tiful; koji će te nesumnjivo podići u svakom trenutku, ali i probuditi znatiželju svakoga tko pogleda natpis koji stoji „naopako“ (ili ispravno, zavisi iz koje perspektive gledaš na život).

Autorica, Indira Juratek, posebno ističe majicu be.you.tiful:

Poigrala sam se s engleskim jezikom i time da se različito napisano isto čita (be.you.tiful/beautiful), jer mi je želja podsjetiti sve djevojke i žene da je najljepša ona ljepota kad si dozvolimo da budemo ono što jesmo (be.you) – jednostavno mi.

Majice se mogu nabaviti na web shopu Budi dobro. Uz ove fora majice gledaj stvari iz jedine prave perspektive, one vlastite.

Foto PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori