& Other Stories je stigao na ASOS – napokon možemo online kupovati komade omiljenog brenda

Stranica ASOS nadaleko je poznata po svojoj efikasnosti u online shoppingu – mnogi su o njoj postali i ovisni. Odjeću, modne dodatke i detalje za dom toliko je lako naručiti i vratiti ako nam slučajno ne odgovara veličina da se za neke to pretvorilo u jedini način kupovanja.

Svoju kolekciju brendova stalno osvježavaju i već u ponudi imaju određen dio imena koja nam u Hrvatskoj, putem online kupovine ili u fizičkim trgovinama, nisu dostupna. Jedan od brendova koje su nedavno dodali u svoju ponudu i što nas je posebno razveselilo je & Other Stories!

& Other Stories je stigao na ASOS!

Poznati H&M-ov sestrinski brend ima online trgovinu, no nažalost još uvijek ne dostavlja u Hrvatsku. Za njihovim kolekcijama uzdišemo sa svakom novom sezonom, odlazak u inozemstvo znači obavezan ulazak u njihove trgovine, a sada napokon dio nove ljetne kolekcije možemo naručiti odmah.

ASOS je u svoju ponudu stavio ljetne haljine, badiće, modne dodatke i sve ono što bi nam moglo zatrebati za visoke temperature i sunčane dane – uključujući i nekoliko haljina iz divne bridal kolekcije. Na ovom linku pogledajte sve što možete pronaći na ASOS-u.

Foto: ASOS

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori