Mango ima divne nove bralette grudnjake

Nakon prvih komada za jesen koji su istaknuli prve trendove i it komade za novu modnu sezonu, španjolski high street brend Mango predstavio je i novu kolekciju donjeg rublja – ovog puta gotovo u potpunosti posvećenu bralette grudnjacima.

Od nježne čipke, raskošnog baršuna ili udobnog pamuka, bralette grudnjaci su prije nekoliko godina transformirali svijet donjeg rublja i postali novi favorit koji smo birali umjesto onih klasičnih grudnjaka. Ugodan za nošenje i s romantičnim karakterom koji je najčešće naglašen čipkom, bralette grudnjak je postao i omiljeni začin za svakodnevne kombinacije u kojima se nazire ispod prozirne bluze, tankog T-shirta, pletiva ili blejzera. Nove favorite za novu sezonu pronašli smo u prvoj mini kolekciji donjeg rublja za jesen 2019. s potpisom high street brenda Mango.

NOVI MANGO BRALETTE GRUDNJACI

Prva Mango mini kolekcija donjeg rublja za jesen 2019. donijela je četiri divna modela bralette grudnjaka. Uz dva modela koji donose onaj svima omiljeni spoj crne boje i delikatne čipke, u novoj kolekciji nalazi se i leopard bralette grudnjak te rebrasti model u nježnoj nijansi narančaste boje za koji možete pronaći i pripadajuće gaćice od istog materijala i u istoj nijansi.

Kako izgledaju divni novi bralette grudnjaci s potpisom jednog od najpopularnijih high street brendova danas? Pogledajte u nastavku!

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori