Divna capsule kolekcija s potpisom srpskog modnog brenda INES atelier

Prateći trendove u modi potaknute brzim razvojem digitalnih tehnologija, srpski modni brend INES atelier predstavlja novi koncept komunikacije sa kupcima i pratiteljima. Umjesto dvije velike kolekcije koje obuhvaćaju sezonu jesen/zima i proljeće/ljeta, INES atelier svojim će obožavateljicama predstaviti nekoliko mini kolekcija tijekom godine. Ovaj korak reakcija je na brze promjene trendova i nestrpljenje kupaca da najavljenu kolekciju čekaju nekoliko meseci.

INES atelier capsule kolekcija za proljeće/ljeto 2019.

Inspiriran konceptom “see now, buy now”, INES atelier predstavlja capsule kolekciju za proljeće/ljeto 2019. godine koja odiše svježinom, raskošnim bojama, prožetu kontrastima između vibrantnih neon tonova i nježnih pastelnih nijansi. Siluete i krojevi laskaju ženskoj ljepoti i figuri, ističući njene atribute na suptilan način sa naglaskom na ugodnim materijalima i udobnost kao imperativu za ljetnu sezonu.

Novi lookbook kreiran je u tri različite atmosfere koja slave različitosti u ženskoj ljepoti i senzualnosti kojom odiše svaka INES atelier žena na sebi jedinstven način.

Fotografi: Luka Boškovic i Stefan Stojanov

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori