Ovaj hrvatski brend napravio je cool košarice od pruća za gradske bicikle, koje mogu imati i druge namjene

“Multifunkcionalnost je budućnost. Zatrpani smo suvišnim predmetima i gomilom uvezene plastike pa smo odlučile dizajnirati košarice od pruća za gradske bicikle. Vođene “biciklističkom” potrebom prije svega, odlučile smo dizajnirati košarice u tri veličine 14x28x14; 18x31x14,5; 20×32,x12 cm, (visina, dužina, širina)  koje se jednostavno uz pomoć kožnatih trakica montiraju na bicikl”, započinju svoju priču Vlatka Bartolović i Iva Gradišer, koje su pokrenule hrvatski brend SENG.

Jedan od njihova tri modela je košarica koja ima dugački remen tako da prilikom skidanja sa bicikla postaje torbica i tako predstavlja funkcionalan i dekorativan proizvod. Ovisno o veličini košarice formirane su cijene koje se kreću od 250 kn do 400 kn.

Seng je brand koji svoja načela bazira na tome da se sve proizvodi u Hrvatskoj u želji da se lijepi zanati poput pletenja pruća ne zaborave.

Foto: Boris Štajduhar

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori