Mladi hrvatski brend nakita My Mon Mon

my-mon-mon-7

My Mon Mon je mladi hrvatski brend koji se bavi dizajnom i izradom nakita. Ideja je nastala spontano, nakon što su osnivačice željele posjedovati nakit koji odiše glamurom, ali nosi notu ležernosti. Integracija svakodnevnog urbanog street looka i elemenata high fashiona poput: krzna, Ohridskih bisera i Swarovski stakla; spoj su koji karakterizira njihove ručno rađene proizvode. Nakit je personaliziran, znači da potencijalni klijenti mogu naručiti komad prema svojim željama.

my-mon-mon-3

“Naša kreativna priča duga je i proseže se kroz različite sfere kreativnih zanimanja koje su nas dotakle još za vrijeme školovanja, usmjerile nas na fakultete takvog tipa i jednostavno odredile našu putanju k samoostvarenju. Grafičko oblikovanje i dizajn omogućilo nam je razumijevanje estetskih načela u 2D-u, no ubrzo smo stečena znanja počeli aplicirati pri izradi nakita. Počeli smo koristiti materijale koji nam po sebi sugeriraju niže i široj masi prihvatljive cijene.” otkrivaju iz My Mon Mona.

my-mon-mon-16

My Mon Mon nakit

Nakit nastaje kombiniranjem metalnih dijelova s trendi detaljima u različitim bojama. Naglasak je na naušnicama iako uskoro planiraju lansirati ogrlice te novu kolekciju narukvica. Cilj je proširiti se na regiju u prodajnom kontekstu te paralelno izraditi web shop, zadržati kvalitetu i usredotočiti se na kreiranje novih modela. 

my-mon-mon-5

Za sada se nakit može kupiti u Kavalir shopu u Radićevoj 3 te u concept storeu Muroskva u novoj marini Novog Vinodolskog, a online putem Facebook i Instagram profila.

my-mon-mon-8

my-mon-mon-15 my-mon-mon-14 my-mon-mon-13 my-mon-mon-12 my-mon-mon-10

my-mon-mon-1 my-mon-mon-2

my-mon-mon-4

Foto: My Mon Mon

Komentari

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori