Novi, elegantni look hrvatskih nogometaša

JOOP! 3

Da su naši Vatreni genijalci na nogometnom terenu znaju svi, no sad su dokazali i da mogu izgledati kao zvijezde crvenog tepiha – u JOOP! outfitima. Službena JOOP! odijela za naše najpoznatije hrvatske nogometaše izdvajaju se svojom markantnom elegancijom, slim fit krojevima te pomno osmišljenom nijansom tamno plave boje. Prepoznatljiv stil JOOP! branda, vješta kombinacija glamura i opuštenosti, formalnih i sportskih izdanja, uklopio bi se u modni izričaj svakog modernog muškarca.

JOOP! 9

Ekskluzivna suradnja jednog od vodećih njemačkih modnih brendova i Hrvatskog nogometnog saveza rezultirala je odijelima za kojima se okreće cijela Europa. Službeni outfit nogometne reprezentacije dostupan je u Heraldi for men storeovima, Frankopanska 6 i Arena Centar.

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori