Novi hrvatski brend minimalističkih ruksaka

kalla10

Svestrani ruksaci

Ruksaci su zavladali modnom scenom zadnjih sezona i kako stvari stoje – bit će tu još dugo. Od stranih brendova do domaćih, nalazimo razne modele, a gotovo svatko si je našao točno onaj koji na najpraktičniji mogući način zamjenjuje dnevnu žensku torbu. A ponekad čak i ono večernju, za izlaske. Domaćim brendovima ruksaka pridružio se još jedan – Kalla.

Kalla

Kalla brend nastao je kao bijeg u kreativnost mlade dizajnerice, koja je tražila onaj savršeni ruksak za sebe. Na kraju ga je i dizajnirala. Povod je to bio pokretanju svog brenda, Kalla, čije su glavne karakteristike jednostavnost i elegantnost u isto vrijeme.

kalla11

kalla12

Održivi dizajn

Za svaki model potpisuje dizajn i kroj i sada ih izrađuje u vlastitom studiju koristeći održive metode i materijale. Brend se zasniva na funkcionalnosti te se jednostavno kombinira uz casual chic kao i uz sofisticiraniji i elegantniji look. U kolekciji se za sada mogu naći dva modela ruksaka koji dolaze u više boja te malene praktične clutch torbice geometrijskog uzorka.

Ruksaci su karkterističnog dizajna, zamišljenog da pristaju uz svakodnevni casual look kao i uz minimalističku eleganciju. Ruksake možete pogledati, no i kupiti putem kallastore.com. Osim na web stranici brenda ruksake i torbe moguće je naći i na Asos marketplaceu.

kalla09

kalla06

kalla05

kalla04

kalla03

kalla01

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori