Journal Man: Elegantni, eco-friendly ruksaci koje ćete nositi na posao svaki dan

Journal Man: Elegantni, eco-friendly ruksaci koje ćete nositi na posao svaki dan

Ruksake smo nekad povezivali isključivo sa sportskim aktivnostima i putovanjima, ali oni već odavno nisu rezervirani samo za to. S vremenom su ruksaci postali neizostavan praktičan i funkcionalan modni dodatak koji nam olakšava svakodnevicu. Budući da je moderan čovjek tijekom dana neprestano u pokretu, sve što bi vam moglo zatrebati na putu do posla, tijekom radnih sati i nakon toga, uz ruksak ste sigurni da ćete uvijek imati pri ruci sve što vam treba.

Za izlete ili treninge vjerojatno ćete odabrati sportski ruksak ili torbu, dok vam za svaki dan treba elegantniji model u koji će stati sve ono što vam je potrebno za posao, poput laptopa, rokovnika, novčanika, mobitela i slično. Brend Uvlmand specijalizirao se upravo za takve, stylish i funkcionalne, ruksake koji će sjajno upotpuniti svaku poslovnu odjevnu kombinaciju. Radi se o ručno rađenim, eco-friendly ruksacima, dizajniranim da svakom modernom muškarcu olakša svakodnevicu. Dolaze u dva modela elegantnog dizajna, od kojih svaki ima svoju funkciju.

Stylish ruksak za modernog muškarca

The Ulv-one model odličan je izbor za posao, s taman toliko pregrada i džepića za najlakšu organizaciju svih potrebnih stvari. Pregrade i džepići znatno olakšavaju pretraživanje unutrašnjosti pa ne morate brinuti jeste li nešto ponijeli jer se sve vrlo jasno vidi. Također, kad vam bilo što zatreba, nećete gubiti vrijeme i živce na pretraživanje, već ćete za svega nekoliko sekundi imati u rukama sve što vam je potrebno.

The Roving je nešto veći model ruksaka koji, osim svaki dan, možete nositi i na kraća putovanja. Ruksak je dovoljno velik da u njega stanu hlače, majice, pa čak i cipele. Ako su vam pak potrebna oba, možete ih spojiti pomoću patentnog zatvarača. Na taj način na leđima ćete nositi jedan ruksak u kojem ćete imati sve potrebne stvari i predmete.

Ruksaci su izrađeni od najfinijih, kvalitetnih veganskih i eco-friendly materijala, a dolaze u sivoj, smeđoj i kombinaciji svijetlo-smeđe i plave boje. Još uvijek nisu dostupni za kupnju, ali možete se predbilježiti za narudžbu na službenoj stranici.

Foto: Uvlmand

Učitati još
Zatvori